Chefredaktör: Mai Ottoson | Ansvarig utgivare: Mats Ottoson | Redaktion: Brandholmsvägen 3, 611 64 NYKÖPING | E-post: m.ottoson@telia.com
Välkommen till din nättidning!
På nätet sedan 2003.
Svenska
[ Logga in ]
Hemsidan
Artiklar
Artikel

Välkommen till Din lokala internet-tidning!

I vår bygd finns stort behov av bättre lokal bevakning och fler fora för debatt. Vi tror på nättidningen som instrument för demokratin. Fler behöver få sin röst hörd och påverka politiskt. Sedan juni 2003 driver vi denna tidning som är religiöst och politiskt obunden. Om du vill bidra till innehållet är du hjärtligt välkommen. Skriv en insändare om något du tycker är bra, eller om du tycker att något bör förändras eller debatteras. Kanske du vill skriva en mer ingående artikel om något som rör vårt samhälle?
Om du inte har tid att skriva själv – tipsa oss då gärna om något du skulle vilja läsa!
Insändare kan skrivas under signatur eller undertecknas med namn. Vill du skriva under signatur måste dock Redaktionen känna till ditt namn, telefonnummer och adressen.
Vill du delta i någon debatt men har inte tillgång till dator? Slå gärna en signal till oss på 0156-178 08 så försöker vi ordna så att du får din mening hörd.
Redaktionen

REGLER FÖR INLÄGG - GÄLLER FÖR GAMMAL SOM UNG
Hyfsad ton!
Vi kan publicera inlägg under förutsättning att de håller hyfsad ton, inte innehåller svordomar eller liknande som kan förarga omvärlden. Använd inte meningslösa teckenkombinationer eller versaler, utan skriv som man gör i normal korrespondens eller skriver en uppgift i skolan.
Inga kränkningar!
Vi publicerar inte inlägg som präglas av rasism eller sexism, inte heller bidrag som innehåller osakliga angrepp eller kränkande formuleringar riktade mot enskilda eller minoritetsgrupper.
Inga radannonser!
Detta är inte ett forum för radannonser. För budskap med önskan om att sälja-köpa-byta varor eller tjänster hänvisar vi till den tryckta pressen.
Upphovsmannarätt
Använd aldrig text eller citat från sådant som andra har skrivit, utan att ange källa. Sådana “lån” strider mot lagen om upphovsmannarätten.

Allmänt
Eftersom www.itrosa.se vill ge fast boende, sommarboende och andra besökare i trakten en möjlighet att “tycka till”, publiceras inte inlägg som består av enbart hälsningar till vänner och bekanta. Undvik för långa inlägg!
Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera och/eller korta ned insändare.
Till sist påminner vi om att...
Skriv under eget namn eller, om du föredrar, under signatur. Använder du signatur måste redaktionen känna till vem avsändaren är. Ditt namn, telefonnummer och bostadsadressen är uppgifter som stannar mellan dig och oss.
Reklamplats
Effectumannons.jpg
Kedjeutveckling och franchisefrågor
www.effectumsweden.se
1392.gif
Sjöräddningen
Vård för pengarna
Vi vill satsa 650 miljoner nu! På fler vårdplatser och fler händer i vården!
Engagera dig! Anmäl ditt intresse på hemsidan!
Utsikten
Öppet må-fr 08-17, lö-sö 10-17
Bra parkeringsmöjligheter!
Pensionärsrabatt!
Fullständiga rättigheter.
Catering. Smörgåstårtor.
Håll ögonen öppna för musikkvällar!
Samarbetar med Retrocaféet Mor och Dotter!

Djurskyddet
0155-21 76 32

Djurskyddet Nyköping

Tar hand om hemlösa och övergivna katter
Söker nya hem för över 50 katter per år
Drivs helt ideellt!
Uppskattar din gåva till
Bg nr 899-8635
SEB
Trosa Turistinformation
Kontorstjänst
Copyright © 2001-2019 iTrosa.se | Powered by Denacode AB, specialist på besökssystem